Didier Drogba Chelsea China Nicolas Anelka Shanghai Shenhua Campionate externe

Drogba si-a luat TEAPA MILENIULUI! A plecat in speranta ca va deveni rege, dar chinezii il fac CERSETOR! Vezi in ce situatie se afla ivorianul:

S-au chinuit o vara intreaga sa-l convinga sa semneze, insa acum nu stiu cum sa scape mai repede de el.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 August 2012, 11:50
Data actualizarii: Marti 28 August 2012, 11:48

Didier Drogba si Nicolas Anelka, doua dintre cele mai mari nume ale fotbalului modern, ar putea fi pensionati prematur dupa ce clubul lor, Shanghai Shenhua, a intrat in faliment.

Egalul inregistrat in weekend, 3-3, impotriva celor de la Shandong, ar putea fi ultimul pentru Drogba si Anelka in tricoul echipei chineze, dupa ce clubul ar putea intra in insolventa.

Chinezii se confrunta cu o problema extrem de grava, actionarii nereusind sa ajunga la o intelegere intre ei.

Zhu Jun, principalul investitor, cu 28% din actiuni, a spus ca nu poate acoperi toate datoriile clubului, decat in cazul in care ii vor fi atribuite mai multe procente din actionariat.

Jun a investit pana acum 25 de milioane de dolari, in cei doi ani de actionariat, dar spune ca va investi inca 95 de milioane daca celelalte parti ii vor oferi o parte mai mare din actiuni.

Daca situatia va continua, exista riscul ca jucatorii sa ramana neplatiti, caz in care cele doua super vedete ar putea refuza sa mai intre in teren.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!