Campionate externe

Dezvaluiri incredibile in Spania: dictatorul Guardiola era obsedat de viata privata a jucatorilor si ii urmarea PE ASCUNS! Cum ii MINTEA pe fotbalisti:

Valahu se bate cu Obelix din Franta! Intalnire de senzatie in aceasta seara de la 22:00 pe Sport.ro si Voyo.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Februarie 2013, 12:13
Data actualizarii: Luni 25 Februarie 2013, 12:58

Spaniolii de la Marca fac o dezvaluire cel putin surprinzatoare din perioada in care Pep antrena Barcelona. Potrivit acestora, relatia perfecta dintre antrenor si jucatori e doar de 'fatada', acesta fiind obsedat sa le controleze vietile lui Messi, Xavi sau Iniesta. Spaniolii scriu ca, pe langa faptul ca Pep ii suna in toiul noptii pe telefonul fix pentru a se asigura ca acestia sunt acasa, acesta ar fi angajat si o firma de detectivi particulari, "Metodo 3", pentru a-i spiona la fiecare pas pe fotbalisti.

Unul dintre fotbalistii direct vizati de antrenor ar fi fost Gerard Pique, acesta fiind pus sub urmarire imediat dupa ce a inceput relatia cu Shakira. Detectivii il urmareau la fiecare pas si ii prezentau toate rapoartele lui Guardiola. Mai mult, fundasul si-ar fi dat seama ca este urmarit si a inceput sa-si puna semne de intrebare, boss-ul Barcei spunandu-i insa ca este cel mai probabil tinta unor paparazzi.

Messi, Ronaldinho sau Eto'o nu au scapat nici ei de urmarire, iar faptul ca Ronaldinho a parasit Barca la scurt timp dupa venirea lui Pep s-ar putea datora acestui lucru.


Modifică setările cookies