VIDEO Christian Atsu a înscris cu o super-execuție la ultimul său meci, înainte de cutremurul devastator care i-a luat viața! A fost și primul său gol pentru gruparea turcă

Christian Atsu Hatayspor Campionate externe
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 19 Februarie 2023, 11:39
Data actualizarii: Duminica 19 Februarie 2023, 11:42

Turcia și Siria au fost lovite de două cutremure devastatoare, de peste 7 grade magnitudine pe strada Richter. 

Bilanțul total al deceselor depășește 46.000 în Turcia și Siria, după cutremurele ce au avut loc pe 6 februarie. La aproape două săptămâni de la tragedie și după lungi perioade de căutări, corpul lui Christian Atsu (31 ani), fost fotbalist la Newcastle, a fost găsit.

Jucătorul evolua pentru Hatayspor și avea bilet de avion pentru a pleca din țară chiar înainte de cutremur, însă a ales să rămână în Turcia după ce disputase un meci chiar pe 5 februarie, cu o zi înainte de tragedie. 

Ultimul gol înscris de Christian Atsu 

Transferat de Hatayspor de la Al-Raed în septembrie 2022, Christian Atsu a fost rezervă în meciul disputat duminică, 5 februarie, cu Kasimpașa. Jucătorul a fost trimis în teren de antrenor în minutul 82, la scorul 0-0, iar în al șaptelea minut de prelungiri a înscris golul victoriei. 

Atsu a transformat perfect o lovitură liberă de la o distanță de peste 20 de metri. Ultimul său gol a fost și prima sa reușită în tricoul echipei din Turcia, o execuție memorabilă, ce nu va fi uitată prea curând. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!