Chelsea sta la mana Realului! "Avem nevoie de el!" Spaniolii pot profita de situatia echipei lui Sarri: englezii, gata sa faca o oferta de nerefuzat pentru un jucator de top

Chelsea sta la mana Realului! "Avem nevoie de el!" Spaniolii pot profita de situatia echipei lui Sarri: englezii, gata sa faca o oferta de nerefuzat pentru un jucator de top

Chelsea spera sa intoarca decizia FIFA si sa poata face transferuri in aceasta vara. 

Chelsea este sanctionata de FIFA si nu va putea aduce jucatori noi in urmatoarele doua perioade de tranferuri. Englezii inca mai spera la o pedeapsa mai mica si au facut apel la decizia forului mondial. Decizia finala urmeaza sa fie data joia aceasta. 

Chiar daca va primi acceptul sa transfere in aceasta vara, Maurizio Sarri a fost extrem de clar in privinta unuia dintre jucatorii sai, pe care nu vrea sa-l lase sa plece. Este vorba despre Mateo Kovacic.

"Vreau sa merg mai departe cu el", a spus antrenorul lui Chelsea. 

Totusi, Mateo Kovacic este imprumutat la Chelsea de Real Madrid fara optiune de cumparare, iar croatul trebuie sa se intoarca pe Benabeu in aceasta vara. 

Totusi, presa spaniola scrie ca Kovacic va face tot posibilul sa se desparta definitiv de Real, mai ales ca Zidane a revenit pe banca echipei, iar croatul a plecat de la Madrid in timpul primului mandat al antrenorului francez. 

Acum, Maurizio Sarri vrea sa-l pastreze pe Kovacic, care a convins in acest sezon si ar vrea ca cei de la Chelsea sa-i faca o oferta Realului in acest sens. 

"El este doar imprumutat, bineinteles, dar mi-ar placea ca Kovacic sa ramana cu noi. Stiti prea bine ca pe acel post noi avem niste probleme pentru ca il avem doar pe Jorginho", a fost declaratia lui Sarri. 

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mihăilă: INSP a estimat că la mijlocul lui septembrie vom avea peste 1.600 de cazuri pe zi
BRAT
Modifică setările cookies