"Cel mai bun din lume? Asta nu era nici cel mai bun din ECHIPA" Gareth Bale, subiect de glume pentru colegii din liceu! Dezvaluirile de SENZATIE despre junioratul galezului:

Autor: Sport.ro
Marti 10 Septembrie 2013, 10:03

	"Cel mai bun din lume? Asta nu era nici cel mai bun din ECHIPA" Gareth Bale, subiect de glume pentru colegii din liceu! Dezvaluirile de SENZATIE despre junioratul galezului:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Avea doar 14 ani cand cei de la Playstation organizau un turneu de mini-fotbal, 5 la 5, la liceul Whitchurch, acolo unde el invata. Astazi, la 10 ani distanta de la fotografia din dreapta ecranului, Gareth Bale a semnat un contract care i-a schimbat complet viata. Cum a devenit insa tanarul galez "cel mai scump fotbalsit al planetei", cand prietenii lui spun ca el nu era nici macar cel mai bun din echipa scolii.

Intr-un inverviu acordat celor de la Wales on Sunday, prietenii noului galactic vorbesc despre primul lor/lui contact cu fotbalul, despre caracterul lui extrem de altruist, dar si despre talentul pe care a reusit sa-l exploateze la maxim. Liam Palmer, unul dintre tovarasii de fotbal ai lui Gareth, si-l aminteste ca fiind "singurul care putea reusi la un astfel de nivel", si nu datorita "skill-ului" sau, ci datorita devotamentului si a ambitiei sale.

"Toata lumea, cand ne vedea, spunea ca eu sunt mult mai bun ca el. Eh, se pare ca nu o sa mai aud vreodata asta", isi aminteste tanarul galez, cand vorbeste despre prietenul sau celebru.

Intre timp, Liam Palmer a ajuns sa joace fotbal la FC Llanwern, la un nivel semi-profesionist, si incaseaza 30 de lire pentru fiecare meci, pentru ca mai apoi sa mearga la jobul sau de zi cu zi, cel de vanzator de electrocasnice :)

Un alt prieten al lui Bale, si el in fotografie, Joe Jones, este acum profesor de geografie. "100 de milioane de euro platite in schimbul sau. Mi se pare o suma de neconceput. Sunt tari care nu reusesc sa produca atat de multi bani", spune acesta.

Richard Tatham este unul dintre cei care a continuat cu fotbalul, iar acum este antrenor al unei echipe din New York. "Prima mea amintire cu Gareth este de cand aveam 10 ani. Tin minte ca a reusit o foarfeca la un meci si a trimis mingea in bara. Toti au ramas impresionati de executie. Cu toate astea, mai tarziu am ramas uimit sa vad ca joaca pe postul de fundas stanga, asa cum o facea la Southampton si in primul sezon la Tottenham. Gareth este un jucator eminamente ofensiv, nu un fundas", spune Tatham.

Desi prietenii din copilarie continua sa faca glume pe seama sa, toti spun ca Bale isi merita pe deplin statutul de superstar, totul datorita caracterului sau. "Era un tip incredibil, care ar fi facut orice pentru pritenii sai si pentru echipa. Era un jucator care se dedica echipei si care facea un efort urias pentru a ne ajuta. Chiar ne-a salvat pielea de cateva ori", adauga si Chris Holcombe, acum jucator de rugby in Australia.

Alaturi de Bale, in poza se mai afla si cel mai bun prieten al sau, Jamie Clarke, care acum mai joaca fotbal doar de placere, pe terenurile din Cardiff. Cu totii au facut o echipa buna, dar unul singur a reusit sa ajunga pe cele mai inalte culmi alte fotbalului.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Klaus Iohannis: ”Nu vă temeți, dreptul la vot este al vostru, pe 26 mai puterea este la voi”
BRAT