Rusescu este laudat de presa din Spania: "Avea kilograme in plus cand a venit de la Steaua, acum e alt fotbalist!" Cum arata acum Raul:

Autor: Sport.ro
Marti 10 Septembrie 2013, 10:00

	Rusescu este laudat de presa din Spania: "Avea kilograme in plus cand a venit de la Steaua, acum e alt fotbalist!" Cum arata acum Raul:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Chiar daca a fost golgheterul Romaniei in sezonul trecut, Rusescu a fost tinut mai mult in afara lotului la Sevilla, dupa ce antrenorul a considerat ca are prea multe kilograme in plus.

Publicatia Andalucia Informacion noteaza ca fostul stelist este de nerecunoscut dupa ce a slabit si pare un jucator total nou.

"Planul pentru Rusescu da roade. Emery si Monchi se pot considera satisfacuti de munca pe care fizioterapeutii au facut-o asupra lui Rusescu. Era evident ca atacantul avea cateva kilograme in plus cand a venit. Acum, cel putin aparent, este un jucator nou!", scriu spaniolii.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT