Dennis Rodman declanseaza ISTERIA in Coreea de Nord! "Prietenul" Kim Jong-un l-a convins sa antreneze nationala de baschet pentru Jocurile Olimpice:

Autor: Sport.ro
Marti 10 Septembrie 2013, 09:20

	Dennis Rodman declanseaza ISTERIA in Coreea de Nord! "Prietenul" Kim Jong-un l-a convins sa antreneze nationala de baschet pentru Jocurile Olimpice:

► Romania 3-0 Ungaria e victoria TA! Hai sa-i batem si pe turci! Intra AICI si lasa-le mesajul tau jucatorilor!

Fost superstar in NBA si probabil unul dintre cei mai excentrici sportivi din istorie, Dennis Rodman nu poate sta departe de "fenomen".

Dupa o cariera plina de succese, in tricourile unor echipe precum Detroit Pistons, San Antonio Spurs, Chicago Bulls sau Los Angeles Lakers, Rodman e gata sa se apuce de antrenorat la un nivel serios - vrea sa se califice la Jocurile Olimpice din 2016, de la Rio.

Insa nu cu orice nationala, ci cu cea a Coreei de Nord, pe care o va prelua in curand, dupa cum a anuntat. Pentru inceput, Rodman ii va ghida pe baschetbalistii nord-coreeni la un turneu amical, unde va juca impotriva unor echipe americane, iar apoi va hotara exact cum va continua.

In varsta de 52 de ani, Rodman s-a aflat zilele acestea la a doua vizita in Coreea de Nord, acesta dezvoltand o relatie de buna prietenie cu liderul comunist Kim Jong-un. Prin actiunile sale, fostul baschetbalist sustine ca vrea sa ii ajute pe nord-coreeni sa se apropie de occident si sa dezvolte relatii cu SUA.

Rodman va reveni in Coreea de Nord in luna decembrie a acestui an.

Lupta pentru șefia Senatului. Șerban Nicolae ar putea ajunge ”al doilea om în Stat”
BRAT