Cei mai FANATICI parinti! Ce nume i-au putut da copilului nascut inainte de finala Copei Libertadores dintre Boca si River

Un cuplu de fani ai lui River au facut o nebunie.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Noiembrie 2018, 14:07
Data actualizarii: Joi 08 Noiembrie 2018, 21:26

Prima mansa din marea finala a Cupei Libertadores va avea loc in acest weekend intre cele 2 mari rivale din Argentina: Boca Juniors si River Plate. Prima mansa va avea loc sambata pe stadionul Bocai, returul urmand sa aiba loc pe 24 noiembrie.

Un cuplu norocos a decis inainte de marele meci sa isi boteze copilul dupa numele echipei favorite. Cei doi au facut o intelegere - mama, Ana Sofia, a ales primul nume al copilului: Agustin. Tatal, Nahuel, a ales celelalte 2 prenume: Enzo, dupa legenda clubului, Francescoli, si River! Iar ambii au optat ca baietelul lor sa preia si numele de familie al mamei de dinainte de casatorie: River!

  • Cei mai FANATICI parinti! Ce nume i-au putut da copilului nascut inainte de finala Copei Libertadores dintre Boca si River

Astfel, numele copilului este Agustin Enzo River Plate Bejerano! Tatal copilului nu are mari emotii inainte de marea finala a Copei Libertadores: "Sunt calm, astept sa ma bucur de un show unic, sper sa avem sansa de a castiga totul din nou. Si daca nu, trebuie sa ne bucuram la maxim si ca una dintre ele va castiga si cealalta va pierde, trebuie sa te bucuri de moment. Vreau sa-i multumesc doamnei pentru sprijin, din prima zi am stiut ca acesta va fi numele copilului. Pasiunea aceasta e o boala ereditara" a spus Nahuel.

CITESTE SI

Modifică setările cookies