Kazuyoshi Miura Miura Yokohama FC Campionate externe

Ce decizie a luat cel mai BATRAN jucator din lume, Kazuyoshi Miura, la 52 de ani: "Corpul meu imi spune cand ma opresc"

La 52 de ani, Kazuyoshi Miura e cel mai batran fotbalist profesionist din lume! 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Aprilie 2019, 15:07
Data actualizarii: Vineri 05 Aprilie 2019, 15:14

Kazuyoshi Miura are 52 de ani, dar nu se gandeste la retragerea de pe teren. Mai mult, a anuntat intr-un interviu acordat L'Equipe ca vrea sa joace pana cand va muri.

"Cand mor, vreau sa se spuna despre mine ca fotbalistul a murit, nu fostul fotbalist. Chiar nu vreau sa renunt, corpul meu decide si nu este momentul. Chiar nu vreau sa vorbesc despre retragere", a spus Miura in L'Equipe.
 

Miura: Nu-mi pot imagina sa-mi iau adio de la suporteri!


Kazuyoshi Miura a debutat in 1986 la Santos in Brazilia, iar de atunci are cel putin o aparitie in fiecare an. In 2019 a jucat un meci pentru Yokohama FC.

"Cand corpul meu decide ca sunt prea obosit ca sa ma antrenez, atunci ma retrag. Dar azi nu-mi pot imagina ca imi iau adio de la 50.000 de spectatori pe stadion. Nu vreau sa devin antrenor, presedinte, director sportiv sau comentator TV. Singura dorinta a mea este sa fiu fotbalist. Pana cand o sa mor daca se poate!", a spus Miura.

Atacant de meserie, Miura a jucat multi ani in Brazilia, apoi a ajuns la Genoa in Serie A, si a mai trecut pe la Dinamo Zagreb. Din 2005 joaca la Yokohama FC, in liga a doua japoneza.

Miura a avut o cariera lunga si la nationala Japoniei, 88 de meciuri si 55 de goluri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!