OFICIAL La 57 de ani, fenomenul Kazuyoshi Miura a semnat un nou contract după ce în ultimul sezon a jucat în Portugalia!

Kazuyoshi Miura Atletico Suzuka Oliveirense Santos FC Yokohama FC Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Iunie 2024, 17:24
Data actualizarii: Sambata 29 Iunie 2024, 17:29

Atacantul japonez are o carieră fabuloasă, începută la mijlocul anilor '80.

UPDATE ”În ceea ce privește participarea lui Kazuyoshi Miura la meciuri, el va deveni apt pentru a fi înregistrat ca jucător de luni, 8 iulie.

Astfel, dacă înregistrarea sa va fi realizată în timp util, el va putea să joace din 14 iulie (n.r. - data meciului cu Verspa Oita), a precizat clubul Atletico Suzuka pe site-ul oficial.

Știrea inițială

Fostul internaţional japonez Kazuyoshi Miura, în vârstă de 57 de ani, a declarat, marţi, că nu se gândeşte să se retragă, relatează Ouest France.

Atacantul cu părul cărunt, poreclit "Regele Kazu" în ţara sa natală, va juca pentru Atletico Suzuka, o echipă din a patra divizie a Japoniei, Japan Football League (JFL), sub formă de împrumut de la Yokohama FC, care joacă în a doua divizie.

Miura s-a întors recent în Japonia după ce a petrecut două sezoane la Oliveirense, echipă portugheză din a doua divizie, unde a fost împrumutat tot de la Yokohama.

"Nu am de gând să mă retrag", a declarat el la o conferinţă de presă, conform news.ro. "Pasiunea mea pentru fotbal este puternică, aşa a cum a fost întotdeauna. Pasiunea mea nu se stinge".

JFL reuneşte cluburi de amatori şi echipe locale care urmăresc să ajungă într-o zi în J-League.

În anii '80, Kazu Miura juca la Santos în Brazilia

Miura a debutat în 1986 cu clubul brazilian Santos şi a mai jucat în Japonia, Italia, Croaţia şi Australia.

Unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti din Asia în anii '90, el a contribuit la introducerea fotbalului japonez pe hartă atunci când J-League, primul campionat profesionist din Japonia, a fost lansat în 1993.

A debutat pentru echipa naţională a Japoniei în 1990, dar a fost lăsat pe dinafară la prima participare a "Samurai Blue" la Cupa Mondială din 1998, deşi a marcat 55 de goluri în 89 de meciuri pentru echipa naţională.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!