Cristiano Ronaldo rupe tacerea dupa acuzatia de VIOL: "Aceasta este o CRIMA!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 03 Octombrie 2018, 17:55

	Cristiano Ronaldo rupe tacerea dupa acuzatia de VIOL: "Aceasta este o CRIMA!"

Cristiano Ronaldo a avut prima declaratie publica dupa acuzatiile de viol. 

"Resping cu fermitate orice acuzatie facuta la adresa mea. Violul este o crima abominabila total opusa fata de ceea ce sunt eu si lucrurile in care cred. Refuz sa alimentez spectacolul mediatic creat de oamenii care cauta sa se promoveze pe seama mea", este mesajul pe care Cristiano Ronaldo l-a transmis pe retelele de socializare. 

In varsta de 34 de ani, Kathryn Mayorga, a afirmat intr-o plangere depusa in statul Nevada ca portughezul a fortat-o sa intretina relatii sexuale cu el. Aceasta spune ca episodul a avut loc in anul 2009, intr-o camera de hotel din Las Vegas. Aceasta a incheiat, la momentul respectiv, o intelegere cu fotbalistul portughez, pentru a pastra tacerea si a primit 375.000 de doalari pentru asta.

Politia din Las Vegas a anuntat marti ca a redeschis ancheta in cazul acuzatiilor de viol aduse de americana Kathryn Mayorga.

Totodata, Kathryn Mayorga sustine ca starul portughez a vrut sa ii strice reputatia si sa o denigreze in orice fel posibil. 

Aceasta sustine ca Ronaldo a angajat o echipa de specialisti in ceea ce priveste protectia reputatiei pentru a preveni orice proba pe care ea ar fi putut-o folosi in cazul de abuz sexual.

Mai mult, femeia a povestit ca dupa noaptea respectiva, a fost urmarita pas cu pas de un detectiv angajat de Ronaldo, care avea sarcina de a demonstra ca Mayorga nu sufera de stres posttraumatic dupa abuzul sexual la care a fost supusa. 

Bugetul Bucureștiului, diminuat cu un miliard de lei. Ce modificări s-au făcut
BRAT
Modifică setările cookies