Suma incredibila platita pentru jucatorii brazilieni in aceasta vara: unul singur a fost titular la Mondial

Brazilia Alisson Becker fc barcelona FC liverpool Malcom Campionate externe Brazilia este adevarata campioana mondiala din fotbal! Suma incredibila platita pentru jucatorii brazilieni in aceasta vara: unul singur a fost titular la Mondial
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Iulie 2018, 16:54
Data actualizarii: Miercuri 25 Iulie 2018, 17:01

Brazilienii au in continuare o cota extraordinara in fotbal. Cluburile mari europene au platit sume record chiar si pentru jucatori mai putin cunoscuti.

Transferul lui Richarlison de la Watford la Everton a devenit oficial marti seara, luand prin surprindere pe toata lumea - nu mutarea facuta de Everton, ci suma platita: 40 de milioane de lire sterline! Richarlison este insa ultimul dintr-un sir de jucatori brazilieni cumparati in aceasta vara.

Cel mai scump a fost Alisson Becker, portarul transferat de Liverpool pentru o suma record pentru acest post: 66 de milioane de lire! Alisson este si singurul dintre brazilienii cumparati in aceasta vara pe sume uriase care a fost titular la Mondial. In lotul lui Tite s-a aflat si Fred, cumparat de Manchester United cu 55 de milioane de lire sterline.

Felipe Anderson (40 de milioane de lire) a ajuns la West Ham, Malcom (35 de milioane de lire) a ajuns la Barcelona, Arthur (30 de milioane de lire) a semnat tot cu Barca, Fabinho (44 de milioane de lire) a fost cumparat de Liverpool. Nu este luat in calcul Jorginho, cumparat de Chelsea, cel care evolueaza pentru nationala Italiei.

In total, cluburile au platit 310 milioane de lire pentru cei 7 brazilieni aflati in topul transferurilor din aceasta vara.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!