Campionate externe

Beckham e gata sa accepte o oferta ISTORICA! Va fi antrenat de un STELIST in paradisul banilor! Ce club ii construieste CASTEL din milioane de euro

David Beckham are zeci de oferte din care sa aleaga dupa despartirea de LA Galaxy. Ultima vine de la seicii miliardari din Dubai!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Ianuarie 2013, 16:08
Data actualizarii: Duminica 27 Ianuarie 2013, 16:07

Numit director tehnic la Al Nasr, in Emiratele Arabe, Sven Goran Eriksson vrea sa-l convinga pe Beckham sa vina alaturi de el.

"Daca ar vrea sa vina, ar fi extraordinar. Abia il asteptam! Vorbesc des cu el, nu stiu ce viitor va alege, insa eu il vreau neaparat aici", a spus Eriksson.

Daca va ajunge la Al Nasr, Beckham va fi antrenat de fostul antrenor de la Steaua si Dinamo, Walter Zenga. Italianul va avea buget de transferuri nelimintat pentru a se putea lupta cu Olaroiu pentru titlu in Emirate. Seicii asteapta nume importante la echipa in perioada urmatoare, acesta fiind motivul pentru care si Sven Goran Eriksson a fost angajat.

"E un proiect pe termen lung. Ca sa schimbi lucrurile in fotbal, ai nevoie de timp. Toate conditiile pentru juniori, tineret si echipa de seniori sunt foarte bune, vom progresa", e sigur Eriksson.

Dupa 13 etape, Al Nasr e pe 5 in Emirate, cu 22 de puncte, 12 mai putin decat are echipa lui Radoi si Olaroiu, Al Ain.

STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies