Cosmin Olaroiu al ain Asamoah Gyan Campionate externe

Banii lui Olaroiu au SPULBERAT visul unui pusti englez. Lacrimile pe care nu le poate sterge nici un MILION de euro:

Olaroiu si-a vazut visul cu ochii. A luat un fotbalist de top din Premier League, dar nu se va bucura cand va citi stirea asta!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Septembrie 2011, 14:45
Data actualizarii: Joi 22 Septembrie 2011, 14:54

Billy Ellison, un suporter in varsta de 5 ani al lui Sunderland, si-a vazut visul cu ochii in urma cu cateva saptamani. Tatal sau i-a cumparat o replica a tricoului pe care il purta pentru club idolul Asamoah Gyan. Dupa cateva zile in care a purtat non-stop tricoul, Billy a aflat ca atacantul ghanez a acceptat oferta lui Al Ain si a plecat in Emiratele Arabe Unite.

"Am platit 30 de lire pentru tricou. Nu am vrut sa fac asta initial, dar pana la urma am fost convins dupa ce clubul a anuntat oficial ca Gyan nu va pleca. Stiu ca ei nu sunt responsabili pentru numele pe care tu il scrii pe tricouri, dar puteau sa nu ne spuna ca nu va pleca. Billy e terminat de cateva zile", a spus tatal Pustiului Carl, care cere un comentariu oficial din partea conducerii.

Asamoah Gyan a ajuns in aceasta vara la echipa lui Olaroiu, Al Ain, unde va fi platit regeste. Ia 6 milioane de euro pentru un an in Emirate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies