Real Madrid Angel Di Maria Manchester United Campionate externe

BALONUL DE AUR, vandut de Real Madrid? Dezvaluire de senzatie facuta de cei de la Telegraph! Clauza ceruta la negocieri

Cei de la Real Madrid au decis sa-l vanda pe Angel Di Maria la Manchester United, desi cred ca acesta are potential de a castiga Balonul de Aur!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Septembrie 2014, 17:04
Data actualizarii: Duminica 07 Septembrie 2014, 17:01

Jurnalistul Jason Burt de la Telegraph dezvaluie ca cei de la Real Madrid au cerut in timpul negocierilor cu Manchester United pentru transferul lui Di Maria sa fie trecuta o clauza in caz ca jucatorul argentinian va castiga Balonul de Aur pe perioada in care va juca la United!

Astfel, cele doua parti au negociat pentru suma de 4 milioane de lire! Nu este sigura clauza din contract, Real urmand sa primeasca mai multi bani pe langa cele 59,7 de milioane de lire in functie de performantele jucatorului.

"Se pare ca aceasta clauza extra a fost inclusa la sugestia negociatorilor lui Real. Cei de la United sunt confortabili cu acest aranjament deoare cred ca daca Di Maria va castiga Balonul de Aur nu va fi doar o indicatie a calitatii jucatorului, ci si inseamna ca echipa are succes"
scrie Jason Burt.

Este greu de crezut ca Di Maria va putea castiga in acest an Balonul de Aur, cu toate ca a fost MVP-ul finalei Ligii Campionilor.

Modifică setările cookies