Spania

BOMBA pentru toti fanii lui Real Madrid: "Nu stiu cat va mai rezista Cristiano Ronaldo la Real!" Dezvaluiri din vestiar:

Angel Di Maria a vorbit pentru un post de radio din Argentina despre problemele care sunt acum la Real si situatia prin care a trecut el.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Septembrie 2014, 12:21
Data actualizarii: Sambata 06 Septembrie 2014, 12:31

Di Maria a ajuns acum la Manchester United dupa o perioada buna in care s-a spus ca vrea sa plece de la Real.

El a infirmat zvonurile, dar s-a aratat dezamagit de purtarea spaniolilor fata de el; in plus, a spus ca nu si-a dorit sa plece vreodata de la Real, ca a primit cele mai bune incurajari de la prietenul sau Ronaldo si ca doar clubul a vrut ca el sa plece la Unied.

PLEACA SI RONALDO?

Intr-un interviu pe care l-a dat in presa din Argentina, pentru un post de radio, Angel Di Maria a vorbit din nou despre ce s-a intamplat in Spania:

"Daca spune ca eu am cerut bani multi, se prea poate sa nu fi negociat cu mine. Nici pe mine, nici pe impresarul meu, nu ne-a cautat, deci nu stiu cu cine o fi vorbit Perez. Iar daca clubul nu m-a cautat, e logic sa ma gandesc ca nu mai sunt dorit, nu? Asta e, astfel de lucruri se intampla in fotbal.

Cei doi capitani, Cristiano Ronaldo si Sergio Ramos, au fost mereu alaturi de mine, m-au sustinut si au insistat sa nu plec. Si anul trecut au fost de partea mea si acum la fel.

Am vazut declaratiile lui Cristiano. Nu stiu cat va mai rezista si el la Real", a spus Di Maria.

Fotbalistul de 26 de ani a mai dezvaluit ca, la Campionatul Mondial din Brazilia, a primit o scrisoare din partea clubului madrilen, in care i se cerea sa nu riste sa joace finala, dat fiind ca era accidentat.

"Am rupt-o imediat in bucati. Nu am jucat pentru ca nu am vrut sa incurc echipa, nu pentru ca mi-au cerut ei. Mi-ar fi fost indiferent ce as fi putut pati. Nu-mi pasa", a incheiat argentinianul.

Modifică setările cookies