Are 34 de ani, dar nici nu se gandeste la retragere! "Chuck Norris" Pirlo si-a prelungit contractul cu Juve si va juca cel putin pana la 37 de ani!

Are 34 de ani, dar nici nu se gandeste la retragere! "Chuck Norris" Pirlo si-a prelungit contractul cu Juve si va juca cel putin pana la 37 de ani!

► Sport.ro prezinta: VLAD, Killerul de Vulturi! Tottenham - Benfica, joi 22:00, in direct la Sport.ro si Voyo.ro

34 de ani, o cariera fabuloasa in spate, doua Ligi ale Campionilor, un trofeu al Campionatului Mondial si alte nenumarate titluri castigate in Italia. Cu toate acestea, Andrea Pirlo, mijlocasul care a scris istorie pentru AC Milan si Juventus, nu are nici cel mai mic gand legat de retragere, iar presa italiana anunta ca cel poreclit "Chuck Norris" a acceptat oferta de prelungire a contractului cu actuala sa echipa.

Jurnalistii italieni, dar si site-urile de specialitate din peninsula anunta astazi ca Pirlo s-a inteles cu sefii lui Juve si cu directorul general Giuseppe Marotta pentru prelungirea intelegerii pana in 2017, perioada in care urmeaza sa incaseze cate patru milioane de euro anual.

Curtat de echipe importante si dorit cu ardoare de Carlo Ancelotti, cel care l-a avut sub comanda sa si la AC Milan, Pirlo a decis sa ramana pe Juventus Arena inca 3 sezoane, iar intelegerea va fi anuntata oficial cel mai tarziu la sfarsitul lunii martie.

Cu 107 aparitii pentru nationala Italieia, cu peste 300 in tricoul lui AC Milan si cu 88 pentru Juve, in ultimele doua sezoane si jumatate, Pirlo este considerat unul dintre cei mai mari fotbalisti ai planetei si cu siguranta unul dintre starurile all-time ale Italiei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies