Mircea Lucescu ar putea pleca de la Sahtior! O fosta castigatoare de CL il are pe lista. Il Luce: "E bine ca se vorbeste de mine"

Mircea Lucescu ar putea pleca de la Sahtior! O fosta castigatoare de CL il are pe lista. Il Luce: "E bine ca se vorbeste de mine"

► Sport.ro prezinta: VLAD, Killerul de Vulturi! Tottenham - Benfica, joi 22:00, in direct la Sport.ro si Voyo.ro

Antrenorul celor de la Sahtior, Mircea Lucescu, este pe lista celor de la Marseille conform agentiei Agerpres. Presedintele lui OM, Vincent Labrune, a declarat saptamana trecuta ca s-a decis cine va prelua echipa din sezonul viitor insa nu a dat vreun nume. Il Luce ar putea sa o paraseasca pe Sahtior din cauza situatiei tensionate din Ucraina.

”Nu stiu nimic. Nu pot vorbi despre asta cu un ziarist! Exista un presedinte pentru asta. Deocamdata n-am avut contacte. E bine daca se vorbeste de mine. E mai rau cand nu te pomeneste nimeni. Nu pot vorbi despre asta. Stiti insa ca sunt puternic legat de fotbalul francez” le-a spus Mircea Lucescu celor de la Le Phoceen.

Marseille este in acest moment pe locul 6 in Ligue 1 si se afla la 9 puncte de locul 3 care duce in Champions League. Actualul antrenor este Jose Anigo, venit in decembrie in locul lui Elie Baup.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies