Andrei Nicolescu acuză: ”Greșeală care se tot repetă! I-am scris lui Vassaras”

andrei nicolescu Dinamo Superliga Campionate externe Andrei Nicolescu / Foto: Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Aprilie 2024, 20:30
Data actualizarii: Marti 02 Aprilie 2024, 20:29

Dinamo București se află pe locul retrogradabil în play-out.

”Câinii” ocupă locul 15 cu 16 puncte în play-out-ul Superligii României. În primele două etape, formația dirijată de Zeljko Kopic a înregistrat o înfrângere (3-0 vs. FC Hermannstadt) și un rezultat de egalitate (1-1 vs. Petrolul Ploiești).

Andrei Nicolescu acuză: ”Greșeală care se tot repetă! I-am scris lui Vassaras”

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, susține că echipa din Ștefan cel Mare a fost neîndreptățită în mai multe rânduri de arbitraj în sezonul în curs.

Oficialul ”câinilor” a semnalat că i-a scris lui Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, și i-a spus să iasă public după fiecare etapă disputată în Superliga.

”VAR-ul trebuie să analizeze momentele de dinainte. Al doilea eveniment care trebuia analizat era ofsaid-ul. E o mână acolo. Aveți specificul terenului, dacă trageți linii. Umărul se ia în calcul. El este cu tot spațiul. Nu este cu mâna întinsă. Are umărul cu totul. Al treilea element este faultul lui Huja. 

Cred că e o greșeală care se repetă. Dinamo are anul ăsta 15-16 faze controversate analizate împotriva noastră. La UTA Arad, la Sepsi. Sunt prea multe care se adună în aceeași direcție. Aș vrea ca cineva să îmi dea exemple, măcar 25% cu situații asemănătoare. 

I-am scris domnului Vassaras și nu ne-a răspuns. Țin minte că după o fază controversată la FCSB a ieșit public. I-am spus să facă asta după fiecare etapă”, a menționat Andrei Nicolescu, potrivit DigiSport.

Cum arată play-out-ul Superligii României

Standings provided by Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!