Roman Abramovich Chelsea Frank Lampard Sergio Busquets Campionate externe

30.000.000 pentru SFARSITUL Barcelonei! Abramovich vrea sa distruga Tiki-taka cu un transfer de senzatie! Ce extraterestu este chemat sa-l inlocuiasca pe Lampard:

Abramovich continua sa investeasca masiv in fotbal si este dispus sa continue sa faca din Chelsea una dintre cele mai tari echipe ale Europei.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Octombrie 2012, 08:15
Data actualizarii: Luni 22 Octombrie 2012, 08:15

Englezii de la Mirror scriu astazi ca Roman Abramovich, patronul multimiliardar al celor de la Chelsea, este dispus sa faca o oferta de 25 de milioane de lire, aproximativ 30 de milioane de euro pentru transferul supermijlocasului spaniol Sergio Busquets.

Conform acestora, rusul care a investit deja o suta de milioane in aceasta vara, este dispus sa dea primul 'atac' la jucatorul Barcei, acesta fiind dorit cu ardoare de catre antrenorul londonezilor, Roberto di Matteo.

Considerat unul dintre cei mai importanti oameni ai echipei, Sergio Busquets are o clauza de 100 de milioane de euro, ceea ce il face intangibil pentru moment. Totusi, englezii sunt destul de motivati sa gaseasca un mijlocas, mai ales dupa ce au anuntat ca nu ii vor mai prelungi contractul lui Frank Lampard.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!