Mutu, UMILIT in ultimul hal de olandezi: "Adrian, esti istorie! Opreste-te ca o dai in penibil!" Articolul socant care va enerva 20 de milioane de romani:  

Autor: Sport.ro
Luni 22 Octombrie 2012, 07:40

	Mutu, UMILIT in ultimul hal de olandezi: "Adrian, esti istorie! Opreste-te ca o dai in penibil!" Articolul socant care va enerva 20 de milioane de romani:  

Jurnalistii batavi au tinut sa il ironizeze pe Adrian Mutu dupa cele 20 de minute disputate in meciul incheiat la egalitate de echipa sa, Ajaccio.

Presa olandeza a publicat, astazi, un articol umilitor la adresa internationalului roman, articol in care Mutu este sfatuit sa se retraga cat mai repede.

"Lui Mutu i s-au acordat 20 de minute in care a fost inconjurat de fobtalisti adevarati, nu de macelari, fierari si baieti de plaja in Corsica. Odata a fost un fluture luminos pentru care se bateau toate echipele din Anglia, acum el mai licareste doar duminica, ocazional cate zece minute", incepe articolul prezentat in Hp de Tijd.

Ironiile la adresa fostului idol de la Florenta abia acum incep, olandezii considerand ca acesta trebuie sa se retraga cat mai repede: "Dupa meciul cu Romania, Johnny Heitinga i-a dat un pupic. Pe fata romanului a existat o tentativa de zambet, asa cum zambesti dupa ce vremea proasta se sfarseste. Pentru Mutu, a fost un sarut pentru trecut. La revedere! Adrian, esti istorie! Ceea ce ramane este o cariera care s-a tinut de un fir de atat la Londra, Florenta sau Torino.", mai scriu jurnalistii batavi.

TOATA Romania vede Romania! Romania - Norvegia, marti, ora 21:45, in direct la PRO TV!

Vrem din nou la Euro! Luni, 20:30, Romania U21 - Irlanda de Nord U21, in direct la PRO TV!

Sfânta Parascheva 2019. LIVE: Slujba de la pelerinajul-record din Iaşi
BRAT