2014, anul in care City NU va mai putea fi oprita! Seicii MILIARDARI aduc un MEGA fotbalist! Italienii anunta: Mancini i-a oferit deja un salariu FABULOS:

Manchester City Edinson Cavani Real Madrid Roberto Mancini Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Martie 2013, 16:59
Data actualizarii: Marti 05 Martie 2013, 17:10

FAbulos, FAntastic, FA Cup! Sambata, 9 martie, LIVE pe sport.ro si voyo.ro: Manchester City - Barnsley

Manchester City si Real Madrid par a fi in pole position pentru achizitionarea lui Edinson Cavani, superstarul celor de la Napoli, insa, potrivit presei siciliene, gruparea antrenata de Roberto Mancini pare sa se fi miscat mai repede.

Conform Il Mattino, Mancini ar fi luat legatura cu atacantul, printr-un prieten comun, si i-a oferit un salariu colosal - 8 milioane de euro pe sezon. Cea mai mare problema a antrenorului de la City este insa data de faptul ca "Matadorul" Cavani ar agreea mai mult o mutare in Spania, la Real; cel putin asta sustin napoletanii.

De cealalta parte, Realul nu pare dispusa sa plateasca cele 63 de milioane cerute de Aureliano De Laurentis, iar Mancini vrea sa profite de acest lucru, bugetul oferit de seici fiind nelimitat.

De asemenea, exista si posibilitatea unui schimb pe axa Real-Napoli, Fabio Coentrao putand fi oferit la schimb, desigur, plus o suma de bani, scrie sursa citata.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!