Champions League BodoGlimt linfield Calificari

Show total în Champions League! O echipă norvegiană s-a distrat cu apărarea adversă. Scorul final a fost 8-0

FK Bodo/Glimt a făcut senzație în tururile preliminare Champions League

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 22:22
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 22:27
Din articol

Norvegienii de la Bodo/Glimt au spulberat la propriu o echipă din Irlanda de Nord. Ghinioniștii au fost Linfield, care, din nefericire, au fost eliminați din calificările pentru grupele Ligii.

În tur, partida a fost chiar în favoarea irlandezilor. 1-0 s-a terminat pentru clubul din Marea Britanie, grație reușitei lui Millar din minutul 83. În retur, însă, a fost prăpăd!

Bodo/Glimt - Linfield 8-0

Startul meciului a fost în totalitate ratat de Linfield. În minutul 7 Vetlesen a deblocat tabela de marcaj pentru norvegieni. Millar, unicul marcator din meciul tur a primit cartonașul roșu în urma unui henț în minutul 21, iar asta a destabilizat complet formația din Irlanda. 

Boniface a majorat în urma unui penalty (21'), Pellegrino a făcut 3-0 (25'), iar Saltnes a închis tabela, cel puțin în prima repriză, în minutul 29. 

La 4-0, speranțele lui Linfield s-au prăbușit complet. Și, mai mult, startul reprizei al doilea a fost la fel ca primul: cu gol încasat. Espejord a înscris al cincilea gol pentru Bodo/Glimt (52'), iar Pellegrino a făcut 6-0 dintr-o altă lovitură de penalty (54').

Jocul s-a calmat pentru câteva momente, până la reușita lui Sampsted (73'). Norvegienii au părut de neoprit în acest meci, iar Espejord a spus că 7-0 este prea puțin și a închis tabela definitiv, de această dată, la 8-0, în minutul 88.

Cine este Bodo/Glimt

Formația activează în primul eșalon al campionatului norvegian Eliteserien de cinci ani. Valoarea lotului, potrivit Transfermarkt, nu depășește 16.2 milioane de euro.

Cel mai bine cotat jucător este Ola Solbakken cu 2 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, care, momentan, este accidentat. După el se află portarul Nikita Haikin cu 1.5 milioane.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!