Calificari

"Echipa a făcut un meci aproape perfect din punct de vedere tactic!" Camora, mulțumit de joc. Ce spune de Alibec

Căpitanul CFR-ului a oferit prima reacție la "cald".

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 03 August 2021, 23:23
Data actualizarii: Marti 03 August 2021, 23:26

Clujenii au fost foarte aproape să câștige manșa tur cu Young Boys, campioana Elveției, însă au fost egalați în prelungirile partidei. Mario Camora se declara mulțumit de evoluția tactică a clujenilor și spune că accidentarea lui Alibec nu trebuie să afecteze echipa.

"Știam că e un meci foarte greu pentru noi. Din păcate, am luat gol la ultimă faza, asta e. Echipa a făcut un meci aproape perfect din punct de vedere tactic. Încercăm să mergem acolo si să jucăm cat mai bine. Mister a văzut bine cum joacă adversarul și unde sunt periculos.

  • Echipa a făcut un meci aproape perfect din punct de vedere tactic! Camora, mulțumit de joc. Ce spune de Alibec

Au jucători de calitate, s-a văzut, cu viteza foarte bună. Alibec e un jucător important pentru noi, care ține bine de minge. Din păcate s-a accidentat, dar asta este, avem alți jucători, trebuie să fim un grup unit, concentrați, să încercăm la Berna să mergem mai departe", a spus Mario Camora, pentru digisport.

"Trebuie să avem încredere până în ultimele secunde"

 

"Trebuie să fim realiști, e greu, dar se poate. Cum am spus și dată trecută, cat timp avem șanse, trebuie să ne gândim la Champions League. Sperăm să se schimbe soarta la retur. Anul trecut știți de ce s-a schimbat. Trebuie să avem încredere până în ultimele secunde", a spus Mario Camora, pentru sursa citată.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies