Bojinov ii promite INFERNUL Stelei: "Vreau sa le inchid gura romanilor!" Bulgarul, gata de meciul vietii miercuri, la ProTV!

Partizan - Steaua e miercuri la ProTV de la 21:30! 

Sarbii le promit infernul stelistilor dupa 1-1 pe National Arena. Partizan si-a menajat toti jucatorii de camp in campionat si a pierdut pentru prima data in 10 partide!

Bojinov a rezistat doar 17 minute pe National Arena, timp in care n-a reusit mare lucru. Bulgarul are o revansa personala cu romanii si promite meciul vietii la retur. Bojinov nu e recuperat 100%, insa va forta pentru echipa sa.

"Am auzit ca presa din Romania m-a ironizat cum ca as avea kilograme in plus. S-a scris ca am spus ca Steaua e slaba, ceea ce nu e adevarat. Vreau ca Partizan sa se califice mai departe si astfel sa le inchid gura celor din Romania care m-au criticat", spunea bulgarul in presa sarba.

"Vreau sa-mi ajut colegii si sa marchez. E bine ca jucam returul acasa, unde fanii nostri fac o atmosfera fantastica", incheia Bojinov declaratia sa.

"Cu totii in templu!" - asa se motiveaza fanii lui Partizan inaintea meciului cu Steaua. S-au dat 9000 de bilete in prima zi si sunt asteptati peste 30.000 de oameni la meciul de miercuri. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 67% dintre persoanele din etapa 1 au fost vaccinate. Pe ce loc se află România la nivel mondial
BRAT

Modifică setările cookies