Bojinov ii promite INFERNUL Stelei: "Vreau sa le inchid gura romanilor!" Bulgarul, gata de meciul vietii miercuri, la ProTV!

Partizan - Steaua e miercuri la ProTV de la 21:30! 

Sarbii le promit infernul stelistilor dupa 1-1 pe National Arena. Partizan si-a menajat toti jucatorii de camp in campionat si a pierdut pentru prima data in 10 partide!

Bojinov a rezistat doar 17 minute pe National Arena, timp in care n-a reusit mare lucru. Bulgarul are o revansa personala cu romanii si promite meciul vietii la retur. Bojinov nu e recuperat 100%, insa va forta pentru echipa sa.

"Am auzit ca presa din Romania m-a ironizat cum ca as avea kilograme in plus. S-a scris ca am spus ca Steaua e slaba, ceea ce nu e adevarat. Vreau ca Partizan sa se califice mai departe si astfel sa le inchid gura celor din Romania care m-au criticat", spunea bulgarul in presa sarba.

"Vreau sa-mi ajut colegii si sa marchez. E bine ca jucam returul acasa, unde fanii nostri fac o atmosfera fantastica", incheia Bojinov declaratia sa.

"Cu totii in templu!" - asa se motiveaza fanii lui Partizan inaintea meciului cu Steaua. S-au dat 9000 de bilete in prima zi si sunt asteptati peste 30.000 de oameni la meciul de miercuri. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Acuzații de trădare între liberali. Orban, comparat cu Liviu Dragnea și Nicolae Ceaușescu. ”Coaliția mimează reforme”
BRAT
Modifică setările cookies