Iancu, ASUL din maneca lui Radoi la returul cu Partizan? Antrenorul Stelei e sfatuit sa riste: "E superjucator, are nevoie de incredere"

Gabi Iancu si-a salvat locul la Steaua prin golul victorios marcat aseara la Botosani. Partizan - Steaua e miercuri, ora 21;30, in direct la ProTV! 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 August 2015, 17:19
Data actualizarii: Duminica 02 August 2015, 17:19

Radoi e sfatuit sa-i acorde mai multa incredere lui Iancu, jucator trimis de Becali la Voluntari. Transferul a picat, iar Radoi l-a titularizat in meciul de la Botosani, cand a bagat rezervele. Iancu a marcat golul victoriei dintr-o lovitura libera superba, in minutul 2 si i-a adus 3 puncte mari Stelei.

Acum Iancu poate fi surpriza lui Radoi de la Belgrad. Porumboiu il sfatuieste pe antrenorul Stelei sa mizeze pe Iancu, despre care spune ca va ajunge unul dintre marii fotbalisti ai Romaniei in viitor.


"Eu fac o remarca speciala pentru un jucator preferat care va ajunge unul dintre cei mai mari fotbalisti ai Romaniei. Am avut o discutie contradictorie in legatura cu acest jucator cu cineva de la Steaua, e superjucator. Toti talentatii sunt capriciosi. E super talent, o sa vedeti ca ce va spun eu acum se va adeveri, are o glezna fina, executii, uitati-va cum executa lovituri libere.

Pustiul e tare. are nevoie de incredere. Tot lotul Stelei nu valoreaza cat acest jucator, daca isi da drumul la joc. Radoi sa-l bage sa joace cat mai mult, nu au asemenea jucator in toata echipa", a declarat Adrian Porumboiu la Sport.ro. 

Partizan - Steaua e miercuri, ora 21;30, in direct la ProTV! 

Modifică setările cookies