"Va zic sincer ce cred". CIOCANUL Klitschko a comentat pentru prima data lupta dintre Mayweather si McGregor. Ce a spus fostul campion la grea

Floyd Mayweather Conor McGregor Vladimir Klitschko Wladimir Klitschko Box
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 August 2017, 17:20
Data actualizarii: Joi 31 August 2017, 17:26

Wladimir Klitschko, fostul supercampion al categoriei grele din box, a vorbit despre "lupta milioanelor" consumata in weekend intre Floyd Mayweather si Conor McGregor. Ucrainianul s-a declarat impresionat de spectacol si de competitivitatea lui McGregor.

"Ciocanul de otel" Klitschko spune ca se astepta la o victorie mai rapida a lui Mayweather si ca irlandezul McGregor l-a impresionat prin nivelul sau si calitatile de pugilist.

"Personal, nu ma asteptam ca McGregor sa fie atat de competitiv. Mai ales in primele runde, in care a etalat un box de calitate. El a urmat toate regulile boxului. Era greu sa-ti imaginezi, vazandu-l cum boxeaza, ca este un luptator de UFC, un luptator in cusca. A fost cu adevarat bun si merita tot respectul", a spus Wladimir Klitschko, citat de L'Equipe.

Floyd Mayweather l-a invins in weekend pe Conor McGregor prin TKO in repriza a 10-a. Cei doi au incasat in urma luptei circa 300, respectiv 100 milioane euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!