VIDEO EXCLUSIV Momentul în care tot stadionul Wembley a amuțit. Cum și-a făcut apariția Vladimir Klitschko la Londra

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 22:52
Data actualizarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 23:26

Gala de pe Wembley, transmisă ÎN DIRECT de VOYO.

La mijlocul galei de pe Wembley din Londra, organizatorii au pregătit un moment special. În așteptarea meciului-vedetă, Tyson Fury - Dillian Whyte, de la categoria supergrea, spectatorii și-au dat seama că urmează un moment special. 

Cum și-a făcut apariția Vladimir Klitschko la Londra

În înaltul tribunei, pe ecranul uriaș, un mesaj video avea să crească pulsul celor 90.000 de spectatori. Fostul campion mondial al greilor, Vladimir Klitscko, și-a făcut apariția vorbind într-un clip de două minute despre iubirea sa pentru nobila artă și pedalând pe ideea de pace în lume. 

"Bună seara! Sunt Vladimir Klitschko! Aș fi vrut să fiu alături de voi, la Londra, dar după cum știți... Suntem mai puternici acum știind că avem ajutorul vostru și ne susțineți! Pentru bine mamelor noastre, taților noștri, nu vă opriți să ne susțineți", a spus Vladimir, fost campion mondial la box.

Ucraineanul luptă cu arma în mână, alături de fratele său mai mare, primarul Kievului, Vitali, pentru a apăra Ucraina invadată din armata trimisă de președintele rus Vladimir Putin.

Vladimir Klitschko: „Femei, bărbaţi, bătrâni au fost torturaţi şi ucişi!”

„Haideţi să vă spun adevărul. În ultimele 49 de zile de când a început invazia rusă am fost bombardaţi cu rachete, cu rachete cu fragmentare, au fost lovite cartiere rezidenţiale. Au avut loc crime de război în ultimele 49 de zile. Au fost ucişi copii. Femei, bărbaţi, bătrâni au fost torturaţi şi ucişi. Dacă sunteţi acum pe teritoriul Ucrainei, nu există nicio garanţie că veţi supravieţui, chiar dacă sunteţi jurnalişti.

Ştiţi acele cazuri în care jurnalişti străini au fost ţintiţi şi ucişi de către lunetişti. Jurnalişti care aveau scris 'Presă' pe veste şi pe căşti au fost ucişi. De aceea, aceste ameninţări, aceste crime făcute de armata rusă se întâmplă deja. Nu e doar o ameninţare, e un război. Un război nesăbuit, terifiant împotriva umanităţii”, a declarat Vladimir Klitschko pentru antrena3.ro, în urmă cu trei săptămâni.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!