Somer, dat afara de la fabrica de carnati, locuieste printre droguri si interlopi. In ce mizerie traieste azi ultimul om care l-a batut pe Mayweather

Somer, dat afara de la fabrica de carnati, locuieste printre droguri si interlopi. In ce mizerie traieste azi ultimul om care l-a batut pe Mayweather

O cariera de succes in box inseamna sa poti lua decizii perfecte, rapid, in momente dificile, atat in ring, cat si in afara lui.

In 1996, la Jocurile Olimpice, Floyd Mayweather pierdea in fata unui bulgar, Serafim Todorov. Americanul nu era super brandul de astazi, cu un sportiv cu mult talent, in timp ce bulgarul era unul dintre cei mai experimentati sportivi de la JO.

Acea infrangere a fost si ultima pentru Mayweather, care de atunci nu a mai cunoscut esecul. La profesionisti, Mayweather nu a pierdut niciodata si pare ca a gasit o reteta persoanala pentru succes. Astazi, la 19 ani de la acel moment, Mayweather este una dintre legendele boxului, dar si unul dintre cei mai bine platiti sportivi din lume.

Nu putem spune acelasi lucru si despre bulgarul Todorov. Dupa lupta, acesta povesteste ca a avut sansa sa treaca la profesionisti. Intr-un interviu pentru New York Times, Todorov explica: "Au venit doi barbati la mine, mi-au intins un pix sa semnez, dar eu le-am zis nu. Simplu. Nu. Stii ce s-a intamplat dupa? Cei doi s-au dus la Floyd si au inceput sa vorbeasca cu ei in engleza", isi aminteste acesta.

Un an mai tarziu dupa lupta cu Mayweather, Turcia i-a oferit 1 milion de dolari lui Todorov sa lupte sub steagul lor, Din nefericire pentru el, afacerea a picat in ultima clipa.

Astazi, Todorov traieste in Bulgaria, cu 435 de dolari pe luna, atat el cat si sotia sa sunt someri, dupa ce au lucrat in ultimii ani in supermarketuri si la o fabrica de carnati. Singurele oferte pe care astazi le mai primeste, povestesc cei de la New York Times, sunt de la "interlopii din cartier". Acesta a ajuns sa locuiasca intr-un cartier rau famat din Pazardjik, unde drogurile sunt la tot pasul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mari probleme la Spitalul Colţea din Capitală, după ce blocul de sterilizare s-a defectat. Dezvăluirile făcute de un medic
BRAT
Modifică setările cookies