SOC in lumea sportului! Mike Tyson a facut o dezvaluire cutremuratoare: "Sunt pe moarte!" Strigatul de ajutor al celui mai tanar campion mondial din istorie: VIDEO

Autor: Sport.ro
Duminica 25 August 2013, 12:40

	SOC in lumea sportului! Mike Tyson a facut o dezvaluire cutremuratoare: "Sunt pe moarte!" Strigatul de ajutor al celui mai tanar campion mondial din istorie: VIDEO

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Mike Tyson a socat intreaga lume cu o declaratie cutremuratoare! Fostul pugilist a dezvaluit ca este in continuare dependent de alcool si droguri si este la un pas de moarte din cauza abuzurilor!

Dezvaluirea lui Tyson a venit intr-o conferinta de presa in care trebuia sa promoveze Friday Night Fights de la ESPN in Verona, New York.

"Sunt un tip rau uneori. Am facut multe lucruri rele si vreau sa fiu iertat. Vreau sa imi schimb viata, vreau sa traiesc intr-un alt mod acum. Vreau sa traiesc fara vicii.

Nu vreau sa mor. Sunt la un pas de moarte pentru ca sunt un alcoolic depravat" a socat pe toata lumea Tyson. Dupa ce si-a dat seama de dezvaluirea facut, Tyson a adaugat ca nu a mai consumat alcool sau droguri in ultimele 6 zile, lucru pe care il considera un miracol.

"Am mintit pe toata lumea cand am spus ca nu mai consum nimic. Este a 6-a zi pentru mine. Nu voi mai consuma niciodata" a spus Tyson, cel care a mai dezvaluit ca a vrut sa se sinucida in 2009 dupa moartea fiicei lui de doar 4 ani: "Nu credeam ca o sa mai fiu pe aceasta lume pentru mult timp. Planuiam sa imi iau viata. Luam supradoza in fiecare seara. Nu imi venea sa cred - ma trezeam. Viata e diferita pentru mine.

A trebuit sa imi schimb viata. A fost un iad, dar sunt fericit sa fiu in viata" a spus cel care in 1986 devenea cel mai tanar campion mondial la categoria grea dupa ce l-a invins la 20 de ani si 4 luni pe Trevor Berbick pentru centura WBC
 

SUA impun noi reguli de viză pentru femeile însărcinate, pentru a preveni „turismul maternal”
BRAT