SOC in lumea boxului! Klitschko a renuntat la titlul mondial: "Are meciul VIETII acum!" Anuntul facut in aceasta seara:

Autor: Sport.ro
Luni 16 Decembrie 2013, 21:20

► Vineri 21:00, in direct SPORT.RO: "Pe urmele lui Klitschko"! Ciocan vs Johnson in main event, LIVE PRO TV 22:45!

Vitali Klitschko se retrage temporar din cariera de pugilist! Acesta a renuntat la titlul WBC la categoria grea, el fiind numit Campion Emerit. Asta inseamna ca atunci cand Vitali Klitschko va decide sa revina in ring, noul campion va fi obligat sa-si apere centura in fata lui.

Motivul pentru care Vitali ia o pauza este pentru ca acesta vrea sa se concentreze asupra carierei politice, el fiind candidat pentru Aliantei Democratice pentru Reforma in Ucraina la presedentia tarii in 2015.

Iata anuntul facut de WBC: "Suntem mandri si onorati sa confirmam statutul lui Vitali Klitschko ca si Campion Mondial Emerit. Fara indoiala, Vitali si-a castigat aceasta distinctie prin actiunile sale in ring si in afara lui.

Vitali lupta acum in meciul vietii, de data aceasta in afara ringului. Vitali arata intregii lumi cum arata cu adevarat inima unui campion conducandu-si conationalii in bataliile de strada in cautarea lor pentru egalitatea intre oameni, a drepturilor si pentru pace pentru marea tara Ucraina.

Vitali Klitschko a anuntat ca va candida la presedentia Ucrainei in 2015. Vitali credea ca va putea sa isi apere si centura mondiala WBC si voia sa o faca impotriva pretendentului Bermane Stiverne.

El a fost numit de Superma Curte si Consiliul Guvernatorilor WBC in unanimitate ca si Campion Mondial WBC Emerit. Foarte putini pugilisti au primit o asemenea distinctie onorabila, ceea ce ii va permite lui Vitali sa lupte pentru titlul WBC cand va fi gata sa se intoarca in ring.

WBC va tine o ceremonie foarte speciala pentru a-i acorda lui Vitali aceasta distinctie in viitorul apropiat. Intre timp, ii uram cat mai mult succes in cariera politica" scriu acestia in comunicat.

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies