Box

Noua viata a lui Mike Tyson! La 53 de ani si dupa un faliment personal, Iron Mike a ajuns fermier. Cultiva Marijuana intr-un paradis din Caraibe :)

Mike Tyson a ajuns fermier. Dar nu orice femier. El e cultivator legal de Marijuana :)

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Octombrie 2019, 13:50
Data actualizarii: Miercuri 02 Octombrie 2019, 13:57

Mike Tyson (53 de ani), fost supercampion la categoria grea, a devenit fermier. Fostul mare pugilist, poreclit Iron Mike, are o noua viata. Dupa ce a trecut prin mai multe scandaluri si printr-un faliment personal, acesta incearca sa se repuna pe picioare cu ajutorul drogurilor usoare.

Tyson a achizitionat teren in Antigua si Barbuda, insula din zona Caraibe, si s-a apucat de cultivat "iarba". Potrivit presei americane, Tyson face totul legal, avand un proiect aprobat chiar de autoritatile locale. El a ajuns chiar pana la a discuta cu prim ministrul din Antigua, Gaston Browne, pe seama dezvoltarii acestei ramuri.

  • Noua viata a lui Mike Tyson! La 53 de ani si dupa un faliment personal, Iron Mike a ajuns fermier. Cultiva Marijuana intr-un paradis din Caraibe :)

Mike Tyson are o afacere cu Marijuana si in Statele Unite, lansata in 2016 sub numele de Tyson Holistic Holdings.

Singurul pericol in privinta noii afaceri a lui Tyson tine de conditiile meteo. In 2017, insula a fost devastata de urganul Irma, apoi ce uraganul Maria.

300.000.000 dolari a castigat Mike Tyson in cariera de pugilist profesionist, insa in 2003 acesta si-a declarat falimentul, avand datorii de 23.000.000$.

Articole pe subiect
CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies