Lovit de „Tănculeț”! Ionuț Iancu l-a pus la pământ pe Ion Puiu cu un croșeu devastator

A fost spectacol total în gala Boxing Fighting Championship de la Timișoara!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Iulie 2021, 21:30
Data actualizarii: Vineri 30 Iulie 2021, 22:05

„Tanculetul” Iancu a debutat cu o victorie spectaculoasă în box. Românul l-a înfurntat în gala care s-a desfășurat la Timișoara pe moldoveanul Ion Puiu.

Prima repriză i-a aparținut moldoveanului, care părea că se îndreaptă către o victorie facilă în această seară. În repriza secundă , „Tănculețul” a dat drumul la brațe în încercarea de a echilibra partida.

  • Călcat de „Tănculeț”! Ionuț Iancu l-a pus la pământ pe Ion Puiu cu un croșeu devastator

Revenire spectaculoasă în repriza a doua

Spre finalul reprizei secunde, Iancu a prins câteva lovituri în plin, care l-au zdruncinat serios pe moldovean, care, însă, nu dădea semne că vrea să renunțe la luptă în ciuda faptului că abia se mai ținea pe picioare.

După o serie bună de lovituri, Iancu a trimis un croșeu de dreapta în figura adversarului, dar acesta a rămas, din nou, pe picioare, sprijinindu-se pe corzi. Au urmat câteva secunde de confuzie în care cei doi nu și-au schimbat pumni din cauză că moldoveanul părea complet năucit. Cu 19 secunde înainte de finalul reprizei secunde, îndemnat de la margine, „Tănculețul” i-a aplicat un croșeu devastator adversarului și l-a trimis la pământ.

Astfel, Ionuț „Tănculeț” Iancu a obținut prima sa victorie în box, prin KO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!