Lucian Bute Carl Froch IBF nottingham Box

INCREDIBIL! Bute a fost SABOTAT la meciul cu Froch! Englezii STIAU CA PIERDE pana sa intre in ring, asa ca au mizat enorm la pariuri!

Lucian Bute a pierdut pentru prima data dupa 30 de meciuri, unul dintre motive este si ca a boxat pe teren strain. Englezii au facut totul ca sa castige Froch.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Mai 2012, 10:07
Data actualizarii: Marti 29 Mai 2012, 10:21

Bute a fost sabotat inca dinaintea galei. Piesa pe care intra in ring, U2 - "Where the streets have no name", a fost inlocuita de "God of War", pe motiv ca englezii nu vor accepta sa asculte o trupa irlandeza.

Froch si-a pus familia sa joace la pariuri, el recunoscand ca fratii lui fac acest lucru in mod obisnuit. Dupa victoria prin K.O. in fata romanului, Froch le-a adus sume si de 30 sau 40 de ori mai mari fratilor sai, noteaza Prosport.

Meciul nu a fost interesant in intreaga lume, cum a fost cazul altor gale IBF. Organizatorii au avut mari probleme la vanzarea publicitatii, iar audientele TV au fost sub medie.

Nici ora la care s-a jucat nu a fost una potrivita pentru box, 12 noaptea in Anglia, respectiv ora 2 in Romania. Motivul invocat a fost dependenta de audientele din SUA, care trebuie sa vada meciul la o ora normala, fiind pe alt fus orar.

Modifică setările cookies