Bute s-a intors acasa! Vezi scenariul nebun prin care ANULEAZA lupta de la Nottingham si RAMANE campion IBF!

Lucian Bute s-a intors in Romania dupa meciul cu Carl Froch de la Nottingham

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Mai 2012, 16:19
Data actualizarii: Luni 28 Mai 2012, 17:06

"Nu am putut sa ma uit la meci, cum sa fac eu contestatie, nu pot sa fac asta. M-a batut decisiv", recunoaste Lucian Bute.

"Imi pare foarte rau, e un meci de box, el a fost mai bun si il respect. Am puterea sa revin, ramane de vazut cand se va intampla asta. Vreau sa ma odihnesc si dupa aceea vom lua o decizie. A fost o perioada foarte grea fizic si psihic, un cantonament lung, foarte lung", spune Bute.

"Eram obisnuit sa boxez de cateva ori pe an, acum trecusera multe luni de la ultimul meci. El a meritat sa castige. Am acceptat prea mult sa stau in corzi si l-am lasat sa domine de la inceput. Am mers la Nottingham pentru ca el nu a vrut sa vina la Montreal. Alegeam un adversar mai slab sau mai necunoscut pentru voi si ati fi spus ca e slab", a mai afirmat boxerul roman.

Imediat dupa ce arbitrul a inceput sa-l numere pe Lucian, un om din staff-ul lui Froch a intrat in ring si a inceput sa se bucure, in timp ce arbitrul era cu spatele la ring si nu a vazut.

Regulamentul spune ca intai de toate, arbitrul trebuie sa-l declare K.O. pe unul dintre boxeri, pana ca oricine sa treaca de corzi.

Cel care a intrat in ring in timp ce arbitrul il numara pe Lucian era chiar Eddie Hearn, promotorul lui Froch, motiv pentru care sportivul trebuia descalificat, informeaza Boxing News.

Ipoteza este chiar socanta: daca face contestatie in acest moment, sunt sanse bune ca decizia data, victorie Froch prin K.O., sa fie schimbata in favoarea lui Bute sau meciul sa fie redisputat.

In lumea boxului exista un alt caz de acest fel. Carlos Molina a castigat un duel, insa oamenii sai au intrat in ring inaintea terminarii meciului, iar arbitrul l-a descalificat.

Modifică setările cookies