In cate secunde se dau toate? Azi se pun in vanzare biletele pentru meciul secolului! Doar 500 sunt disponibile, preturi uriase

In cate secunde se dau toate? Azi se pun in vanzare biletele pentru meciul secolului! Doar 500 sunt disponibile, preturi uriase

Mai sunt 9 zile pana la meciul care doboara toate recordurile, Mayweather vs. Pacquiao

Biletele de acces pentru meciul secolului din box, Mayweather vs. Pacquiao, se pun in vanzare astazi, la preturi cuprinse intre 1500 si 10.000 de euro.

Sunt doar 500 de tichete disponibile, restul de 16.000 de locuri in tribunele MGM Arena fiind rezervate de sponsori, care vor oferi invitatii VIP-urilor din intreaga lume.

Potrivit ESPN, doar 500 de bilete vor fi disponibile publicului, iar fiecare persoana va putea cumpara cel mult patru tichete.

Organizatorii pun in vanzare si bilete pentru cantarul oficial dinaintea meciului, acestea avand valoarea de 10 dolari si veniturile urmand sa fie donate.

Floyd Mayweather va boxa cu filipinezul Manny Pacquiao in 2 mai, la MGM Grand Arena din Las Vegas. Mayweather, 37 de ani, este neinvins in 47 de meciuri, iar Pacquiao, 36 de ani, are 57 de victorii si cinci infrangeri in 64 de partide.

Americanul detine centurile WBC si WBA la categoria semimijlocie, iar Pacquiao are centura WBO.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

EURO 2020. Zi istorică pentru România. Arena Națională găzuiește meciul Austria - Macedonia de Nord
BRAT
Modifică setările cookies