FABULOS! S-a semnat cel mai mare contract din istoria sportului: 365 de milioane de euro pentru un pugilist! Cine l-a doborat pe Mayweather

FABULOS! S-a semnat cel mai mare contract din istoria sportului: 365 de milioane de euro pentru un pugilist! Cine l-a doborat pe Mayweather

Un pugilist din Mexic a dat lovitura. 

Mexicanul Saúl "Canelo" Álvarez a semnat cel mai mare contract din istoria sportului: 365 de milioane de euro cu platforma de streaming DAZN, cea care va transmite urmatoarele 11 meciuri ale mexicanului. Prin acest contract, Canelo e legat de DAZN pana la varsta de 45 de ani! Prima lupta va avea loc pe 15 decembrie 2018.

Canelo a depasit recordul stabilit de jucatorul de baseball Giancarlo Stanton, care a semnat cu Miami Marlins in 2014 pentru 325 de milioane de dolari.

Canelo e fericit dupa ce a dat lovitura. "Asta s-a intamplat datorita muncii mele. E important pentru mine, fanii pot urmari toate partidele prin intermediul unui PPV. Asta e cel mai conteaza, oamenii ma pot urmari usor de acum inainte", a spus pugilistul.

Prima ocazie va fi pe 15 decembrue la lupta cu Rocky Fielding pentru centura WTA la categoria super mijlocie.

Floyd Mayweather era cel mai bine platit pugilist din istorie, cu bursa de 300 de milioane de dolari la ultimele sale partide. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies