Box

GALERIE FOTO Ele sunt modelele care vor face senzație la meciul anului. Au fost alese după o selecție strictă pentru confruntarea Fury - Whyte

Tyson Fury - Dilian Whyte, cel mai tare meci de box al anului, va fi transmis sâmbătă de VOYO, de la 20:15.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 16:29
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 17:24

Fury îl va înfrunta pe Dilian Whyte pe impunătorul stadion Wembley din Londra. Potrivit CNN, la această partidă vor asista aproximativ 94.000 de spectatori. 

Wembley-ul a găzduit primul meci de box pe 31 mai 2014. Carl Froch și George Groves s-au luptat pentru titlurile WBA și IBF la super-mijlocie, iar Froch a câștigat în runda a opta, prin KO, în fața a 80.000 de oameni.

Pentru confruntarea anului în boxul profesionist s-a făcut o selcție atentă și în ceea ce privește modelele care vor urca în ring, Kayleigh Dobono și Antonia Salt fiind cele care au câștigat casting-ul. 

"Facem asta de foarte mulți ani. Este cea mai importantă luptă din cariera noastră. Este visul oricărui model să participe la un asemenea eveniment", a declarat Kayleigh.

Tyson Fury: "Spectatorii vor o luptă reală"

Tyson Fury (33 de ani) a prefațat meciul cu Dilian Whyte, care va avea loc sâmbătă.

"Suntem aici pentru a lupta,suntem plătiți să facem asta. Spectatorii vor o luptă reală, nu trebuie să ne luptăm în declarații în conferințele de presă. Este vorba de respect, ne-am antrenat foarte bine, iar sâmbătă vom oferi o luptă bună.

Oamenii trebuie să îi lase pe cei doi boxeri să se bată și să de bucure de ei. Nu e pentru profesioniști să se spună: hai să facem un pas înapoi. Lăsați-ne să ne facem treaba", a spus Tyson Fury înaintea acestui meci.

Modifică setările cookies