GALERIE FOTO Wembley-ul e neîncăpător! Tyson Fury - Dilian Whyte doboară toate recordurile: câți oameni sunt așteptați. Meciul e sâmbătă, la 20:15, pe VOYO

tyson fury - dilian white Tyson Fury Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 11:22
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 11:32

Tyson Fury - Dilian Whyte, cel mai tare meci de box al anului, va fi transmis sâmbătă de VOYO, de la 20:15.

Fury îl va înfrunta pe Dilian Whyte pe impunătorul stadion Wembley din Londra. Potrivit CNN, la această partidă vor asista aproximativ 94.000 de spectatori. 

E foarte posibil să asistăm la o audiență-record pentru un meci de box, având în vedere că tribunele celui mai mare stadion din Marea Britanie au o capacitate de 90.000 de locuri.

Wembley-ul a găzduit primul meci de box pe 31 mai 2014. Carl Froch și George Groves s-au luptat pentru titlurile WBA și IBF la super-mijlocie, iar Froch a câștigat în runda a opta, prin KO, în fața a 80.000 de oameni.

Tyson Fury: ”Spectatorii vor o luptă reală”

Tyson Fury (33 de ani) a prefațat meciul cu Dilian Whyte, care va avea loc sâmbătă.

”Suntem aici pentru a lupta,suntem plătiți să facem asta. Spectatorii vor o luptă reală, nu trebuie să ne luptăm în declarații în conferințele de presă. Este vorba de respect, ne-am antrenat foarte bine, iar sâmbătă vom oferi o luptă bună.

Oamenii trebuie să îi lase pe cei doi boxeri să se bată și să de bucure de ei. Nu e pentru profesioniști să se spună: hai să facem un pas înapoi. Lăsați-ne să ne facem treaba”, a spus Tyson Fury înaintea acestui meci.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!