VIDEO EXCLUSIV Virgil Stănescu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan la Arena Sport.ro. Povești fascinante ale fostului căpitan al naționalei de baschet

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Aprilie 2024, 09:00
Data actualizarii: Joi 18 Aprilie 2024, 09:43

Arena Sport.ro e în fiecare joi, de la 9:00, pe VOYO și Sport.ro. 

  • Arena SPORT.RO, emisiune moderată de Cătălin Oprișan, e în fiecare joi, de la 9:00, pe VOYO și Sport.ro.

Superemisiune cu Virgil Stănescu, pe Sport.ro și VOYO, timp de 60 de minute.

Fostul căpitan al naționalei face o incursiune prin cariera sa, vorbește despre staruri din baschet, despre vremea în care juca la SOCED și își căuta ghete mărimea 50,5, dar și despre perioada în care evolua în Statele Unite. 

Virgil Stănescu vorbește și despre starea actuală a baschetului românesc, despre vizita recentă în Coreea de Sud, dar explică și de ce nu a vrut să devină antrenor. 

Cătălin Oprișan: "Sportul nu înseamnă numai minutul și scorul, ci și recorduri incredibile sau cariere fabuloase"

”Prima oară am colaborat cu cei din Departamentul Sport al PRO TV în 1996, așa că după... 27 de ani revin, cu bucurie, în Pache Protopopescu. Am acceptat propunerea deoarece cred că astăzi e nevoie de o emisiune care să trateze fenomenul sportiv într-un mod puțin diferit, pe înțelesul tuturor. Ne vom concentra nu numai pe fotbal, o mare pondere o vor avea materialele din celelalte domenii, dar și discuțiile cu invitații”, declară Cătălin Oprișan încântat de debutul noii emisii. 

După anii de experiență, acesta a mai punctat: ”astăzi, sportul nu înseamnă numai minutul și scorul, ci și recorduri incredibile, cariere fabuloase ori momente de voință înalte cât vârful Everest”.

Arena SPORT.RO, emisiune moderată de Cătălin Oprișan, e în fiecare joi, de la 9:00, pe VOYO și Sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!