VIDEO EXCLUSIV "Te-a omorât și pe tine la viața ta?" Virgil Stănescu, 'chinuit' de o somitate din sportul românesc. Mărturisire la Arena Sport.ro

Ionuț Stoica
Data publicarii: Joi 18 Aprilie 2024, 17:11
Data actualizarii: Joi 18 Aprilie 2024, 17:21

Fostul căpitan al echipei naționale s-a retras din activitate în anul 2014, la CSM Steaua București, unde a preluat apoi conducerea din poziția de președinte până în anul 2018.

  • Virgil Stănescu a fost joi dimineață invitatul lui Cătălin Oprișan la Arena Sport.ro. 
  • Arena Sport.ro se difuzează în fiecare joi, de la 9:00, pe VOYO și Sport.ro.

Fostul jucător, cu o înălțime de 2,08 m, a fost ales în anul 2013 pentru funcția de vicepreședinte al Federației Române de Baschet, post pe care l-a ocupat până în anul 2017. 

Virgil Stănescu vorbește cu drag de vremurile petrecute alături de Sensei Florentin Marinescu

La emisiunea Arena SPORT.RO, Virgil Stănescu a discutat multiple subiecte, printre care, și pasiunea sa pentru artele marțiale.

Fostul căpitan al echipei naționale a fost întrebat de către Cătălin Oprișan despre această pasiune, cum a început, de unde, și de ce, iar fostul jucător a povestit cu drag vremurile petrecute alături de Sensei Florin Marinescu și despre relația lor.

Cătălin Oprișan: Te-a omorât și pe tine la viața ta (n.r - Sensei Florentin Marinescu)?

Virgil Stănescu: Da, da (n.r - râde)

Cătălin Oprișan: De unde te-a prins?

Virgil Stănescu: "Jucam in State (n.r - Statele Unite ale Americii) și veneam vara acasă și făceam antrenamente cu Sensei. El era genul ăla de mă trezea la șase dimineața să începem antrenamentul. Eram eu și cu centurile negre.

Eu, cum veneam din State, aveam un șort mai lăsat. Cu un maiou pe mine la șase dimineața eram așa (n.r - mimează oboseala), toți erau aliniați, toți perfecți, numai eu eram cu tricoul pe mine la Lia Manoliu (n.r Complexul Sportiv Național "Lia Manoliu").

Sensei ținea foarte mult la mine, făcea mai mult cu mine, ceilalți urmăreau și făceau exerciții, îmi zicea: "Tu recuperezi!" și ceilalți făceau blocaj, în mintea lor: "Iar facem baschet aici" (n.r - râsete). Cum era vreunul puțin "desfăcut" Sensei îl certa. Eu eram desfrânat, era altceva. Sensei era altceva.

Cătălin Oprișan: Băgai si tu din astea legendare, nu știu, 1.000 de abdomene sau chestii dinastea?

Virgil Stănescu: Am avut o perioadă, am avut o perioadă, dar ma depășea, și asta te demoralizează."

VIDEO Emisiunea integrală cu Virgil Stănescu la Arena SPORT.RO

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!