Lebron James Cleveland Cavaliers New York Knicks Baschet

Oferta fabuloasa de la Knicks pentru LeBron: "Vino la New York si ai GARANTAT 1 MILIARD $"!

Knicks sunt disperati sa castige titlul NBA, care nu a mai ajuns la New York din 1973.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Iulie 2010, 13:27
Data actualizarii: Vineri 02 Iulie 2010, 13:29

LeBron James este liber de contract si a fost abordat de Nets si Knicks. New yorkezii i-au pus pe masa o oferta de nerefuzat: poate castiga de la 1 pana la 2 miliarde $ daca semneaza cu ei.

Knicks au comandat un studiu unei cunoscute companii de marketing, Interbrands, pentru a calcula cat poate castiga in functie de echipa pe care o alege, in conditiile in care contractul ar fi pana la finalul carierei. Concluzia e clara: LeBron poate castiga pana la maxim 2 miliarde $, cu mult mai mult decat daca ar semna pentru ceilalti: 700 milioane $ la Cleveland, 690 milioane $ la Chicago si 600 milioane $ in Miami.

Motivele sunt simple: la Cleveland deja e o legenda, in Chicago aura lui Michael Jordan nu a apus, pe cand New Yorkul are o baza mare de fani, in plus acestia sunt bogati si insetati dupa succes, pentru ca Knicks nu au mai luat titlul din 1973.

Indiferent de ce se intampla, daca Knicks castiga trofeul sau nu, studiul arata ca LeBron are 50% sanse sa depaseasca venituri de 1 miliard $ la New York, pe cand la Cleveland sau Chicago sansele sunt doar de 1%, iar la Miami sunt inexistente.

In ultimul sezon, conform Forbes, LeBron a castigat la Cleveland 43 milioane $ din salariu si drepturi de imagine. O suma buna, dar pana la 1 miliard e cale lunga.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!