Mama lui Radu Drăgușin, ambasadorul unui eveniment sportiv de excepție! 

radu dragusin Svetlana Simion Baschet
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 20 Aprilie 2024, 10:27
Data actualizarii: Sambata 20 Aprilie 2024, 10:31

Svetlana Simion, cunoscută nu doar ca mama lui Radu Drăgușin, ci și ca o legendă a baschetului românesc, se pregătește pentru un weekend plin de adrenalină și competiție.

În calitate de ambasador al competiției „Mojo Cup 2024”, care va avea loc în Sport Mall Arena din București, Svetlana Simion va strânge la start peste 40 de echipe pentru un spectacol sportiv memorabil.

În ciuda faptului că majoritatea timpului este la Londra pentru a-l susține pe fiul ei, Radu Drăgușin, în cariera sa fotbalistică, Simion nu uită nici de dragostea ei pentru baschet.

Cu o experiență vastă în baschet, atât ca jucătoare de top, cât și ca susținătoare activă a sportului, Svetlana Simion aduce o notă de prestigiu și entuziasm evenimentului. 

Competiția „Mojo Cup 2024” va aduna peste 300 de participanți, inclusiv susținători și pasionați ai sportului, pentru a sărbători mișcarea.

În timp ce baschetul 3x3 va fi vedeta evenimentului, nu vor lipsi nici echipele de babybaschet și minibaschet 5x5, oferind oportunitatea tuturor să se bucure de atmosfera competitivă și de bucuria jocului în aer liber.

Svetlana Simion, implicată profund în promovarea activității fizice și a beneficiilor acesteia pentru copii, transmite un mesaj puternic prin intermediul acestui eveniment. Ea subliniază importanța practicării sportului și a petrecerii timpului în aer liber pentru o dezvoltare sănătoasă și echilibrată a copiilor.

O alternativă sănătoasă și distractivă pentru copii și tineri

„În zilele noastre tot mai mulți copii își petrec timpul în fața televizoarelor sau a calculatoarelor, lucruri care în timp pot avea efecte negative asupra acestuia. Practicile sportive sau jocul în aer liber reprezintă o alternativă sănătoasă dar și distractivă pentru acestia.

Sportul are un rol extrem de important în viața copiilor întrucât îi îmbunătățește sănătatea, fizicul cât și psihicul. Este bine cunoscut faptul că sportul consolidează scheletul, fortifică inima, ajută copilul să-și coordoneze mișcările corpului și previne riscul obezității.

De aceea, organizarea turneelor de baschet 3×3 în aer liber, vine ca și o consolidare a acestui lucru”, a declarat Svetlana Simion, potrivit ProSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!