miami heat Lebron James Baschet

Drumul de la dezastru la GLORIE a fost de cateva secunde! Miami Heat este din nou campioana in NBA! Cu 27.9 de secunde inainte de final se putea schimba totul: VIDEO

Miami Heat a castigat al 3-lea titlu NBA din istorie si al doilea in ultimii 2 ani! Regele LeBron James a fost MVP-ul finalei!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Iunie 2013, 08:38
Data actualizarii: Vineri 21 Iunie 2013, 08:40

LeBron James este jucatorul ultimilor ani in NBA - dupa ce a plecat de la Cleveland Cavaliers, LeBron a dus-o pe Miami Heat in fruntea baschetului din Statele Unite in 2 ani consecutivi. Finala din acest an cu San Antonio Spurs a fost insa una incredibila.

Cei de la Spurs au fost la un pas sa castige finala in meciul 6 al finalei insa Miami a dus meciul in prelungiri si a reusit sa duca finala in decisiv. Noaptea trecuta a avut loc un nou meci de povestit nepotilor! Miami a castigat cu 95 la 88 insa cu doar 27,9 secunde inainte de final totul se putea intoarce in favoarea celor de la Spurs.

Jucatorii celor de la San Antonio aveau posesia si sperau intr-o minune - in meciul precedent, Spurs avea 5 puncte avantaj cu 28.1 secunde inainte de final dar cei de la Heat au intors meciul. Acum nu s-a mai intamplat asta, Ginobili ratand aruncarea iar LeBron a fost faultat si apoi a mai inscris 3 puncte!

LeBron a fost omul numarul 1 si de aceasta data reusind 37 de puncte - James si Dwyane Wade au avut cumulat 60 de puncte.
 


LeBron James a avut un discurs de senzatie la final: "Sunt LeBron James din Akron, Ohio. Nu ar trebui sa fiu aici" a spus MVP-ul finalei

Modifică setările cookies