Baschet

REGII Kobe Bryant, Michael Jordan si LeBron James nu au reusit asa ceva niciodata! RECORD istoric batut in finala NBA:

Miami Heat si San Antonio Spurs isi disputa in acest an finala din NBA. Dupa primele 2 meciuri, scorul este 1-1

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Iunie 2013, 13:47
Data actualizarii: Luni 10 Iunie 2013, 13:49

Baschetbalistul echipei San Antonio Spurs, Danny Green, a stabilit un record de aruncari de trei puncte in finalele NBA, dupa ce a avut cinci reusite din tot atatea incercari in meciul pierdut cu Miami Heat.

Precedentul record de suta la suta in aruncarile de trei puncte intr-o finala NBA era detinut de doi jucatori de la Boston Celtics, Scott Wedman in 1985 si Paul Pierce in 2008, ambii cu cate patru reusite din tot atatea incercari.
Danny Green, care a fost cel mai bun marcator pentru San Antonio in meciul doi al finalei NBA cu 17 puncte, a mai reusit o aruncare de doua puncte in afara de cele cinci de trei puncte.

"Acestea sunt cifre care nu conteaza, deoarece echipa mea a pierdut. Sper sa imi ajut mai mult echipa si sa-i pun mai mult in valoare pe Tony Parker si Tim Duncan. Sper ca in continuare aruncarile mele sa intre in cos" a declarat Green, care are o medie de 10,5 puncte pe meci in sezonul regulat.

Echipa Miami Heat a invins cu 103-84 peSan Antonio Spurs, in meciul doi al finalei ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), care se desfasoara dupa sistemul "cel mai bun din sapte meciuri".

Cele doua echipe se afla la egalitate, scor 1-1. Meciul trei al finalei NBA se va disputa marti la San Antonio.


Modifică setările cookies