Baschet

Detalii uluitoare despre Michael Jordan: „Nu a dormit deloc vreo 14 ani!” Un fost coechipier spune tot 

S-au aflat noi detalii despre cel mai mare baschetbalist al tuturor timpurilor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Mai 2022, 15:19
Data actualizarii: Sambata 07 Mai 2022, 15:34

Michael Jordan (59 ani) este considerat cel mai mare baschetbalist al tuturor timpurilor. Americanul a obținut șase tiluri cu Chicago Bulls (1991, 1992, 1993, 1996, 1997, 1998). Iar la trei dintre acestea, a participat și BJ Armstrong (54 ani).

Doar că recent, Armstrong a mărturisit că Michael Jordan a ajuns la asemenea realizări, fără a avea o viață sportivă organizată. Acesta precizează că MJ era cel mai bun jucător de pe teren, chiar dacă pierdea serile jucând cărți.

BJ Armstrong: „Nu a dormit, nu a mâncat, a jucat cărți, și era gata să intre pe teren”

„Dacă ar fi dormit, nu știm cât de bun ar fi fost cu adevărat. Nu am văzut ce e mai bun din Michael Jordan pentru că nu a dormit 14 ani, la propriu. El chiar nu a dormit, dar îl vedeam jucând 35-40 de minute și apoi exersa cu aceeași energie. S-ar putea să fie cel mai mare jucător din toate timpurile…nu știu cine este, dar cu siguranță Michael este undeva acolo sus. Cert e că a fost cel mai mare jucător pe care l-am văzut vreodată.

Nu am văzut niciodată un tip care să se antreneze atât de mult! Asta ar trebui să le arătăm copiilor. Munca! Pentru că le arătăm doar partea strălucitoare a jocului... Nu am văzut niciodată un tip atât de competitiv și activ ca el. Mi-am dat seama că este diferit.

La un meci eram obosit, toți ceilalți la fel, și Phil Jackson (n.red. – antrenorul de atunci al lui Chicago Bulls) a strigat adunarea. Programul era încărcat, iar Michael se purta de parcă dormise zece ore, dar el nici măcar nu mâncase, plus că jucase cu o zi înainte 45 de minute... Deci ai un jucător care nu a dormit, nu a mâncat, care noaptea a jucat cărți și ce a mai făcut el, iar acum e gata să intre pe teren. Cum?”, a declarat BJ Armstrong, potrivit fadeawayworld.net.

De altfel, escapadele lui Michael Jordan sunt enunțate și în documentarul „Ultimul dans”, care este transmis de PRO Arena.

Modifică setările cookies