Atleta-barbat Caster Semenya va avea un copil cu sotia Violet! Mii de intrebari dupa ce au facut anuntul

Atleta-barbat Caster Semenya va avea un copil cu sotia Violet! Mii de intrebari dupa ce au facut anuntul

Multipla campioana mondiala si olimpica in proba de 800 de metri, atleta sud-africana Caster Semenya (29 de ani) e casatorita din 2015 cu o alta femeie, iar acum cele doua au anuntat faptul ca au (sau vor avea) un copil.

"Din punct de vedere biologic, e barbat", au sustinut oficialii Federatiei Internationale de Atletism, care au obligat-o pe Semenya sa-si tina sub control hormonii sexuali, interzicandu-i sa mai participe la competitii daca nu urmeaza un tratament de reducere a testosteronului.

Obligativitatea e prevazuta insa doar pentru cursele pe distante medii (intre 400 de metri si 1500 de metri), astfel ca Semenya a luat in calcul sa alerge la Jocurile Olimpice de anul viitor in cursa de 200 de metri, asta daca va indeplini baremul de calificare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⭐????⭐ ???? @koketsomogapilj

A post shared by Caster Semenya (@castersemenya800m) on

Viata privata a sud-africancei e la fel de controversata, Caster Semenya casatorindu-se in 2015 cu Violet Raseboya, o alta atleta, mai putin cunoscuta. Acum, dupa o relatie indelungata, care dateaza inca din 2008, cele doua sportive au decis sa creasca impreuna un copil. Dovada a venit de pe contul de Instagram al lui Semenya, care a postat o fotografie sugestiva, in care apare alaturi de o pereche de adidasi cu numar mic, cel mai probabil de fetita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

A post shared by Ledile Violet (@ledile_violet_s) on

Sotia Violet a facut si ea acelasi gest, dar cu o poza de familie in trei, la care a primit si felicitarile de rigoare, un indiciu in plus care confirma informatia.

Ce nu se stie insa cu precizie e daca Semenya si partenera sa au deja fetita sau copilul urmeaza sa vina pe lume. De asemenea, planeaza misterul asupra felului in care Caster si Violet au devenit mamici, existand mai multe posibilitati (sarcina normala, mama surogat sau adoptie) pe care fanii atletei din intreaga lume le-au luat in calcul.

  • Atleta-barbat Caster Semenya va avea un copil cu sotia Violet! Toti se intreaba CUM A FOST POSIBIL
VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies