Cristiano Ronaldo Manchester United Piers Morgan Anglia

„O echipă atât de teribilă încât Cristiano ar accepta o reducere ca să plece!” Manchester United, făcută praf în cazul lui Ronaldo

Situația lui Cristiano Ronaldo (37 ani) continuă să fie incertă, după ce i-a anunțat pe oficialii lui Manchester United că vrea să părăsească echipa. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 05 August 2022, 17:09
Data actualizarii: Vineri 05 August 2022, 17:11

Portughezul a jucat în ultimul amical al „diavolilor roșii”, însă a fost schimbat la pauză și a fost surprins părăsind Old Trafford înainte de fluierul final, fiind dur criticat pentru gesturile sale. Cristiano Ronaldo a căutat alternative pentru a o părăsi pe Manchester United, acceptând și să primească un salariu mai mic pentru a juca la o echipă care evoluează în Champions League. 

Astfel, situația atacantului rămâne în aer, asta și după ce a fost refuzat de câteva nume importante din Europa. Apropiații jucătorului au început însă o atace pe Manchester United. 

Piers Morgan dă de pământ cu Manchester United

Piers Morgan, renumit jurnalist și prezentator britanic, a analizat echipele care se luptă la titlu în noul sezon din Premier League, iar când a ajuns la Manchester United a avut cuvinte dure. Jurnalistul este apropiat al lui Cristiano Ronaldo și nu a avut milă de „diavoli”. 

„Sunt convins că rivalele care se află în nord sunt încântate de faptul că Chelsea e privată de ruble și că Manchester United e atât de teribilă încât Cristiano Ronaldo ar accepta o reducere salarială pentru a o lăsa”, a spus Morgan citat de as.com

Piers Morgan nu a avut milă nici de Chelsea și FC Liverpool: „Thomas Tuchel va pleca odată ce sezonul lui Chelsea ajunge la final la sfârșitul lui februarie și frustrarea sa va exploda că nu îl are pe prietenul lui Vladimir Putin, Roman Abramovich, pentru a-l scoate din probleme. 

Echipa lui Jurgen Klopp nu o va ajunge pe City pentru că Darwin Nunez nu este Sadio Mane, un asasin subestimat de minți îngustate, plecarea lui a fost o lovitură dură pentru speranțele la titlu ale lui Liverpool”.  

Modifică setările cookies