VIDEO! Razboiul MILIARDELOR! Wenger l-a facut PRAF pe Mancini dupa inca o incercare de transfer! Cine e jucatorul ofertat de City!

Autor: Sport.ro
Sambata 16 Iulie 2011, 22:58

	VIDEO! Razboiul MILIARDELOR! Wenger l-a facut PRAF pe Mancini dupa inca o incercare de transfer! Cine e jucatorul ofertat de City!

Arsene Wenger s-a saturat ca vedetele sale sa fie vanate si i-a declarat razboi rivalului Roberto Mancini.

Mancini a anuntat l-a ofertat publoc pe Samir Nasri, iar Wenger n-a mai suportat. L-a atacat pe adversarul sau din China, dupa egalul din meciul amical cu Hangzhou.

"Sper ca putem sa-l cumparam pe Nasri pentru ca avem nevoie de jucatori ca el. Sper sa ajunga la noi pana la sfarsitul lunii. Samir e insa sub contract cu Arsenal si va fi complicat sa il luam." a fost declaratia italianului care l-a deranjat pe managerul lui Arsenal.

Wenger nu mai suporta sa auda de plecarea vedetelor sale si a lansat ofensiva impotriva lui Mancini. "Noi nu facem comentarii la adresa jucatorilor aflati sub contract cu alte cluburi. Aceste comentarii nu sunt permise de reguli iar Roberto Mancini ar trebui sa fie informat. Aceste declaratii sunt impotriva regulilor de baza din fotbal. Noi vrem respect. E timpul ca fotbalul din Anglia sa revina la regulile lui de baza!" a spus Wenger.

Situații critice în spitalele din țară, din cauza numărului tot mai mare de bolnavi de Covid-19. Medic ATI: „Suntem epuizați”
BRAT

Modifică setările cookies