VAR-ul socheaza din nou! Pana si fanii lui Chelsea au fost scandalizati, desi decizia i-a avantajat! Ce se intampla la aceasta faza

VAR-ul socheaza din nou! Pana si fanii lui Chelsea au fost scandalizati, desi decizia i-a avantajat! Ce se intampla la aceasta faza

Suporterii ataca absurditatea apliarii VAR in Anglia dupa inca o demonstratie de 'asa nu' la meciul dintre Chelsea si Nottingham Forest.

La 1-0 pentru Chelsea, Forest ar fi trebuit sa primeasca un penalty. Pustiul Alex Mighten (17 ani) a primit o pasa printre si a fost doborat in careu de Fikayo Tomori. Arbitrul a indicat 11 metri, dar reluarile au potolit entuziasmul fanilor lui Forest. Asistentul VAR a anulat penalty-ul motivand ca Mighten era in offside cu bratul care ii arata coechipierului sau unde sa trimita mingea!

Pana si fanii lui Chelsea au fost enervati de decizie. Suporterii au facut un atac comun pe twitter dupa inca o mostra de aplicare stupida a regulilor asistentului virtual.
 

La meciul cu Forest, terminat 2-0, Chelsea a purtat echipamente speciale pentru aniversarea a 50 de ani de la castigarea Cupei din 1970. Mai multi membri ai echipei de atunci au fost invitati azi pe Stamford Bridge.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul de vaccinare din București, un succes absolut. S-a stat la coadă iar numărul dozelor a trebuit suplimentat
BRAT
Modifică setările cookies